Kärcher stoomreiniger aanbieding

Voor een brandschoon huis maak je gebruik van de Kärcher stoomreiniger aanbieding. Een stoomreiniger is, net als een hogedrukreiniger, een multifunctioneel apparaat. Het kan worden gebruikt om de vloeren te reinigen, de keuken schoon te maken, de badkamer te reinigen en om te strijken. Bij een Kärcher stoomreiniger aanbieding worden alle hulpstukken die daarvoor nodig zijn meegeleverd. Het idee achter de stoomreiniger is dat je met gloeiend hete stoom allerlei oppervlakken schoon kunt maken zonder dat daarbij chemische schoonmaakmiddelen worden gebruikt. Dat werkt zo goed, dat zelfs bacteriën en virussen voor 99,9% worden verwijderd.

Huidige Karcher stoomreiniger aanbiedingen:

Kärcher sc 4 easyfix premium aanbieding

De Kärcher sc 4 easyfix premium aanbieding is een krachtige stoomreiniger, ideaal voor het reinigen van tegels en vloeren. Dankzij de maximale bar van 3,5 en een vermogen van 2000 watt, kan deze stoomreiniger hardnekkig vuil en vet verwijderen zonder chemische middelen toe te passen. Met de meegeleverde easyfix mondstukken kan je moeiteloos en snel reinigen. Bekijk hier de Kärcher sc 4 easyfix premium aanbieding.

Kärcher sc 5 easyfix premium aanbieding

De Kärcher sc 5 easyfix premium aanbieding is een krachtige en geavanceerde stoomreiniger. Ideaal voor het reinigen van vloeren, tegels, sanitair en keukenapparatuur. Zonder gebruik te maken van chemische middelen verwijderen de vet vlekken en hardnekkig vuil snel. 99,99% van de huishoudelijke bacteriën worden bij een grondige reiniging verwijderd. Profiteer nu van een Kärcher sc 5 easyfix premium aanbieding.

Een virusvrij huis met een Kärcher stoomreiniger aanbieding

De mogelijkheid om harde oppervlakken te reinigen van virussen, waaronder het Coronavirus, is een belangrijke reden waarom er op dit moment zoveel gebruik wordt gemaakt van een Kärcher stoomreiniger aanbieding. Het is voldoende om bijvoorbeeld deurklinken 30 seconden lang te behandelen met stoom. Daarna is het virus absoluut verdwenen. Dat blijkt uit onafhankelijke onderzoeken die Kärcher heeft laten uitvoeren. Uit de onderzoeken blijkt dat bijna alle virussen met stoom verwijderd kunnen worden, ook het influenzavirus ofwel de gewone griep. Stoom is een milieuvriendelijke manier van reinigen, want er zijn geen chemische stoffen nodig om de virussen te doden.

Kärcher stoomreiniger aanbieding

Hoe werkt een stoomreiniger?

Het principe van reinigen door middel van stoom is al heel oud. Het is gebaseerd op de eigenschap van allerlei soorten vuil en vlekken, dat deze oplossen in water als ze heel heet worden gemaakt. Dat is exact wat een stoomreiniger doet. Het apparaat produceert stoom van 100 graden Celsius. Dat wordt met een spuitmond, die voorzien is van een absorberende doek, op het vuile oppervlak gespoten. Door de stoom lost het vuil op en het wordt opgenomen door de absorberende doek. Dit principe wordt gebruikt voor allerlei soorten oppervlakken. Voor elke situatie is er een geschikte spuitmond. Kies dus voor een Kärcher stoomreiniger aanbieding met de juiste spuitmonden.

De toepassingsgebieden van de stoomreiniger

Stoomreinigers worden al jaren gebruikt voor het schoonmaken van harde en sommige zachte oppervlakken. De enige voorwaarde is dat het materiaal van de te reinigen stoffen bestand zijn tegen de hete stoom. Vloeren van verzegeld parket, steen, tegels, laminaat en PVC kunnen zonder probleem succesvol worden behandeld met een stoomreiniger. Datzelfde geldt voor de tegels, aanrechtbladen, spiegels en andere gladde oppervlakken in de keuken en de badkamer. Met name hele vette oppervlakken, zoals ovens, afzuigkappen en aanrechtbladen worden met een stoomreiniger in een oogwenk hygiënisch schoon. Spiegels en douchecabines in de badkamer zijn heel gemakkelijk zeep- en kalkvrij te maken.

Accessoires en hulpstukken bij de Kärcher stoomreiniger aanbieding

Een heel andere toepassing van de stoomreiniger is die van strijkijzer. De stoomstrijkijzer wordt als accessoire geleverd bij een Kärcher stoomreiniger aanbieding. Met zo’n strijkijzer kan wasgoed effectiever worden gestreken dan met een gewone strijkbout. Het strijken gaat veel sneller en zonder kreukels. Na het strijken is het strijkgoed helemaal droog en kan het meteen in de kast worden opgeborgen. Bij een Kärcher stoomreiniger aanbieding worden ontzettend veel hulpstukken geleverd. Daardoor wordt het meteen een multifunctioneel apparaat, waarmee je je huis hygiënisch schoon kunt krijgen.

Kärcher stoomreiniger aanbiedingen

Kies de juiste Kärcher stoomreiniger aanbieding

Een Kärcher stoomreiniger aanbieding bestaat uit een basisapparaat met talloze accessoires, zoals hierboven is uitgelegd. Er zit verschil in de capaciteit van de verschillende modellen stoomreinigers. Dat wordt aangeduid met de code SC1 tot en met SC5. SC1 is een kleine handstoomreiniger, die vooral geschikt is om vlekken uit meubilair en van kleine oppervlakken te verwijderen. SC2 is het instapmodel van de stoomreinigers voor vloeren, muren en het schoonmaken van de keuken en de badkamer. Met de SC2 kun je niet aan één stuk doorwerken. Als je dat wil moet je voor een Kärcher stoomreiniger aanbieding van één van de zwaardere modellen kiezen.

Bekijk alle Kärcher aanbiedingen: Kärcher Floorcleaner, Kärcher hogedrukreiniger, Kärcher stoomreiniger, Kärcher ruitenwisser, Kärcher stofzuiger

Bekijk alle Kärcher aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue, Expert

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Kärcher aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Kärcher aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Kärcher aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Kärcher aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Kärcher aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Kärcher aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.