Kärcher Floorcleaner aanbieding

Met de Kärcher Floorcleaner aanbieding kun je geweldig veel tijd besparen die je anders kwijt zou zijn aan het schoonmaken van je vloeren. Vooral als je harde vloeren in huis hebt, waarop de hele dag kinderen of huisdieren rondlopen, moet je de vloeren regelmatig schoonmaken. Met een dweil en een emmer kost dat behoorlijk veel tijd en veel inspanning. Met de Kärcher Floorcleaner aanbieding is dat verleden tijd. Je hebt keuze uit twee typen vloerreiniger. Welke voor jou het meest geschikt is, is afhankelijk van de situatie bij jou thuis en van de grootte van het vloeroppervlak.

Huidige Karcher floorcleaner aanbiedingen:

Uit welke onderdelen bestaat een Floorcleaner?

Met een Kärcher Floorcleaner aanbieding haal je een apparaat in huis dat het proces van de vloer reinigen met een dweil en een emmer nabootst. Maar dan beter. Een floorcleaner bestaat uit twee rond draaiende microvezelrollen, een schoonwater reservoir waar reinigingsmiddel aan wordt toegevoegd, en een vuilwaterreservoir. De microvezelrollen draaien rond om de vloer schoon te maken. Ze worden automatisch vochtig gemaakt met het schone water. Nadat daarmee het vuil van de vloer is opgeveegd verdwijnt het vuile water in het vuilwater reservoir. Er wordt dus voortdurend met schoon water gewerkt en niet – zoals met de emmer en de dweil – met water dat steeds vuiler wordt.

Kärcher Floorcleaner aanbiedingen

Hoe gebruik je een Kärcher Floorcleaner?

Het werken met een Kärcher Floorcleaner aanbieding is heel eenvoudig. Als eerste zet je twee schone microvezelrollen in het apparaat. Vul daarna het schoonwater reservoir met water, een reinigingsmiddel en een middel om schuimen tegen te gaan. Reinig vervolgens de vloer. Als dat klaar is kun je de vuilwatertank legen. De microvezelrollen worden verwijderd. Berg vervolgens de floorcleaner op voor de volgende keer dat je hem nodig hebt. De microvezelrollen kunnen op 60 graden worden gewassen in de wasmachine. Zoals je ziet gaat het schoonmaken van een vloer met een apparaat uit de Kärcher Floorcleaner aanbieding gaat veel sneller en gemakkelijker dan met een emmer en een dweil.

De voordelen van een Kärcher Floorcleaner aanbieding

Het dweilen van een harde vloer met een Kärcher Floorcleaner aanbieding heeft vele voordelen ten opzichte van het dweilen met een emmer en een dweil. Ten eerste wordt de vloer ongeveer 20% schoner. Dat komt doordat je altijd met schoon water werkt, waarbij het vuile water altijd wordt afgevoerd naar de vuilwatertank. Het waterverbruik is veel lager dan met een emmer en dweil. Daardoor is de vloer veel sneller droog. De floorcleaner is geschikt voor alle harde vloeren en dus ook voor kwetsbare materialen als parket, laminaat en steen. Voor elk van deze vloeren zijn er speciale reinigingsmiddelen verkrijgbaar.

Door het bescheiden formaat van de floorcleaner is hij handig te manoeuvreren door kleine hoekjes, langs de plinten, onder lage meubelen en op andere lastig te bereiken plekjes. Doordat de floorcleaner op een accu werkt heb je maximale bewegingsvrijheid. De accu heeft voldoende energie voor 20 minuten gebruik, ofwel 60 vierkante meter vloeroppervlak. Uiteraard kan dit bij erg vuile vloeren iets minder zijn. Het dweilen met de floorcleaner kost veel minder moeite dan het schrobben met een dweil. Een groot voordeel is ook dat je niet meer in contact komt met het vuile water. Want de vuile rollen kunnen in de wasautomaat worden gewassen.

Kärcher Floorcleaner aanbieding

Kies de juiste Kärcher Floorcleaner aanbieding

Er zijn twee typen apparaten die je in de Kärcher Floorcleaner aanbieding kunt aanschaffen. Type FC3 is een wat lichtere uitvoering, die voorzien is van een accu. Dit type kan maximaal een oppervlak van 60 vierkante meter reinigen. Type FC5 is een zwaarder type floorcleaner. Die is zowel verkrijgbaar met accu als met een snoer. Als je telkens een heel groot oppervlak wilt schoonmaken is het verstandig om niet een floorcleaner met een accu te gebruiken, tenzij je er meerdere accu’s bij koopt.

Bekijk alle Kärcher aanbiedingen: Kärcher Floorcleaner, Kärcher hogedrukreiniger, Kärcher stoomreiniger, Kärcher ruitenwisser, Kärcher stofzuiger

Bekijk alle Kärcher aanbiedingen bij: Bol.com, Coolblue, Expert

Veelgestelde vragen:

Is er op dit moment een Kärcher aanbieding?

Ja, op dit moment zijn er verschillende Kärcher aanbiedingen. Onder andere bij; Coolblue, Bol.com en Expert. Je bekijkt alle aanbiedingen eenvoudig op onze website.

Hoeveel kan ik besparen met een Kärcher aanbieding?

Er wordt gemiddeld €50 bespaard door gebruik te maken van een Kärcher aanbieding. De totale hoogte van de korting hangt af van de soort actie. De kortingen zijn over het algemeen tijdens Black Friday en de BTW actie het hoogst.

Op welke manier ontvang ik de meeste korting?

Op onze website verzamelen wij alle online Kärcher aanbiedingen van dit moment. Deze aanbiedingen verzamelen wij dagelijks. Is er ergens een Kärcher aanbieding? Dan vind je de aanbieding op deze pagina. Bezoek onze website om alle aanbiedingen te bekijken.