Home Blog

Zo zorg je voor een fris vakantieonderkomen

0

Als ondernemer in de vakantiebranche weet je hoe belangrijk het is om te zorgen dat je jouw gasten het allerbeste te bieden. Dat houdt in dat je voor een onderkomen kiest dat volledig aansluit op de wensen en eisen van deze tijd. Het gaat dan niet alleen om mooie huisjes die veel comfort bieden. Het kan net zo goed een bijzonder onderkomen zoals een molen overnachting zijn. Dit is natuurlijk belangrijk, maar alles valt of staat bij de kwaliteit die je biedt. Zo moet het er bijvoorbeeld ook schoon en fris zijn.

Altijd grondig reinigen

Het is belangrijk om met grote regelmaat voor een grondige reiniging te zorgen. Het gaat dan niet om een simpel doekje over de tafels halen. Het gaat er echt om dat je met de apparatuur van Karcher die je hebt aangeschaft alles langsloopt op het moment dat gasten vertrekken. Nog voordat je de volgende zijn intrek laat nemen, zorg je dan dat alles echt diep schoon en fris is. Om er op die manier zeker van te zijn dat je keer op keer weer het beste kan bieden. Maak hier dus ook een vaste routine van bij wisseling van de gasten.

Schoonmaken als vaste prik

Het is belangrijk om ook gewoon service te bieden tijdens het verblijf. Dat betekent dat je dus ook tijdens de overnachtingen zorgt voor schoonmaak. Stofzuigen en stoffen zijn in ieder geval zaken die je dagelijks kan verzorgen. Wanneer je het op die manier aanpakt, voelt de gast zich er ook veel meer thuis. De frisheid van het onderkomen maakt een heel groot verschil in de beleving van de vakantie. Daar kan jij dan dus ook alles aan doen. Zorg dat je alles paraat hebt om dagelijks even een ronde aan schoonmaakwerkzaamheden te kunnen doen in de huisjes.

Schoonmaakgerei aanbieden

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat er weleens een ongelukje gebeurt in de onderkomens of de kamers die je aanbiedt. Dan is het ook fijn wanneer de gasten zelf kunnen zorgen dat er direct iets aan gedaan wordt. Daarom is het ook aan te raden om te zorgen dat je ook de nodige middelen in de huisjes hebt staan om te zorgen dat ze zelf direct wat werkzaamheden kunnen doen. Denk aan doekjes om morsen op te lossen. Of misschien is een kleine stofzuiger wel een goede optie? Het is zeker de moeite waard om uit te zoeken.

Onderdelen voor professionele hogedrukpompen

0

In de meeste woningen die voorzien zijn van een tuin of een terras is een hogedrukreiniger aanwezig. Die apparaten zijn onmisbaar bij het goed schoonhouden van het terras of de tegels van de oprit. De meeste van deze hogedrukreinigers worden enkele keren per jaar gebruikt. Het gevolg is relatief veel slijtage door uitdroging. Gelukkig hoeven de meeste hogedrukreinigers niet te worden vervangen door een nieuwe, want je kunt vervangende hogedrukonderdelen kopen. Door die in je hogedrukreiniger te monteren werkt hij weer als nieuw. Onderdelen die het vaakst kapot gaan zijn afdichtringen. Die zijn gemakkelijk te vervangen.

Oorzaken van slijtage

Ondanks dat professionele hogedrukreinigers en andere pompen die water met hoge druk kunnen verspreiden bestaan uit kwalitatief goede onderdelen, gaat er toch regelmatig iets kapot. Dat komt doordat er met water wordt gewerkt. Water heeft de eigenschap dat het roestvorming bevordert. Vooral de bewegende onderdelen kunnen daardoor vast gaan zitten. Ook kalk in het water kan voor schade zorgen, want dat kan verstoppingen veroorzaken. Afdichtingen in de hogedrukpomp gaan vooral kapot als het apparaat een lange tijd niet wordt gebruikt. De afdichtingen zijn gemaakt van rubberachtige materialen, die kunnen uitdrogen als ze niet regelmatig in contact komen met water.

Technische ondersteuning

Ondanks dat hogedrukreinigers niet bijzonder ingewikkelde apparaten zijn, kan het soms lastig zijn om de juiste onderdelen te vinden. Ook kan het een probleem zijn om het nieuwe onderdeel op de juiste manier in het apparaat te monteren. Daarbij kun je hulp krijgen van het bedrijf dat de onderdelen verkoopt. In de webshop van dat bedrijf zijn van elk professioneel merk en model hogedrukreinigers constructietekeningen te vinden. Daarop kun je zien hoe de pomp van binnen in elkaar zit. Meestal is er ook een montagehandleiding te vinden voor de onderdelen die je wilt vervangen.

Kwaliteit van de reserveonderdelen

Het is bij het vervangen van onderdelen in apparaten niet ongebruikelijk dat vervangende onderdelen van een ander merk zijn dan de hogedrukreiniger. Die onderdelen zijn voordeliger, maar het kopen van deze onderdelen kan een risico opleveren, want soms zijn die vervangende onderdelen niet van dezelfde kwaliteit als de originelen. De hogedrukreiniger zal het in eerste instantie wel goed doen, maar de slijtage zal groter zijn. Daarom is het goed om bij het vervangen van onderdelen van een hogedrukreiniger alleen vervangende producten van het originele merk te gebruiken. Die zijn misschien wat duurder, maar voldoen kwalitatief aan alle eisen.

Wat zijn de beste raamstofzuigers van Kärcher?

0

De beste raamstofzuigers zijn op maat gemaakt om het fijne vuil en stof van je raam te verwijderen met elke raamreinigingsspray, wat resulteert in een streeploos resultaat. Ze zijn ook geweldig voor het verwijderen van condens van ramen en het reinigen van inductiekookplaten en glanzende werkbladen. Helaas kun je je weekendtas echter niet reinigen met behulp van zo’n apparaat.

Dus waar moet je op letten bij het kopen van je raamstofzuiger? Ten eerste de looptijd. Hoewel een raamstofzuiger met een gemiddelde oplaadtijd van 35 minuten prima geschikt kan zijn om in één keer door een bungalow te zwiepen, of zelfs om je autoruiten te reinigen, zullen mensen met een herenhuis met drie verdiepingen moeten accepteren dat meerdere keren moet worden opgeladen.

Ten tweede moet je rekening houden met de vorm van de kop: is deze geoptimaliseerd om in de kleinste groeven van het raamkozijn te komen of is er een extra kop nodig om in deze hoeken en gaten te komen? Tot slot de prijs. Denk na over hoe vaak je je raamstofzuiger gaat gebruiken en of het de moeite waard is om het geld te verkwisten voor een stofzuiger die je halverwege een schoonmaakmissie niet tegenhoudt.

Deze markt wordt gedomineerd door Kärcher, dus daarom raden we aan om voor een van deze modellen te kiezen als je een raamstofzuiger wilt kopen.

Kärcher WV 2

Het kleinere broertje van de WV5 wordt geleverd met slechts één lange zuigkop van 280 mm en geen knijpfles met microvezeldoek zoals de duurdere modellen. Dit betekent dat je wat Blitz-papieren handdoeken of een spons en een fles Windolene of Kärcher’s eigen glazenwasser moet pakken om de ruit voor te wassen voordat je de WV2 gebruikt om de vloeistof op te zuigen. Je bespaart op deze manier aardig wat euro’s, al moet gezegd worden dat de WV2 niet zo prettig in gebruik is als de duurdere WV5 en WV6 die hieronder worden besproken, ook al is hij een fractie lichter. Hierdoor past het mogelijk wel in je Ted Baker tas zwart.

Kärcher WV 5 Plus N

Ze zeggen dat je krijgt waar je voor betaalt en met deze middenklasse raamstofzuiger krijg je veel. Kärcher heeft het product ontworpen met het oog op efficiëntie, zodat gebruikers vlakke oppervlakken snel kunnen reinigen en drogen. De fabrikant belooft bovendien een streepvrije, druipvrije afwerking bij gebruik met schoonmaakproducten van het eigen merk. Naast het product zelf krijg je een spuitfles, een microvezelkop om hardnekkig vuil te verwijderen en twee zuigmonden: 170 mm voor kleinere ramen en 280 mm voor grotere. Eventueel kun je deze accessoires opbergen in een tote bag.

Kärcher WV 6 Premium

Als je op zoek bent naar een goed presterende glazenwasser die echt uitblinkt in zijn taak, dan zou dit model bovenaan de lijst moeten staan. De WV 6 wordt geleverd met een lichte stofzuiger van 800 g, gevuld met een vuilwatercontainer van 150 ml, twee siliconen zuigkoppen (een 28 cm breed, de andere 17 cm), een spuitfles voor de reinigingsoplossing, een zakje van 20 ml glazen concentraat en een kleine plastic schraper voor moeilijk te verwijderen stoffen zoals vogelpoep. De fles met oplossing is ook uitgerust met een geïntegreerde houder voor de twee meegeleverde microvezeldoeken.

Kärcher hogedrukreiniger aanbieding

Mis nooit meer een Karcher aanbieding!

- Betaal nooit meer te veel

- Altijd op de hoogte

- Alle aanbiedingen automatisch in jouw mailbox

Gefeliciteerd! Vanaf nu ben je op de hoogte van de beste Karcher aanbiedingen!